Smartlog v3 » modelsker » Pandora koncept formidleren nu åbne op på
Opret egen blog | Næste blog »

modelsker

modelsker

Pandora koncept formidleren nu åbne op på

9. Aug 2012 07:47, modelsker

 Lagoona MallDarwish luksuriøse, luksuriøse arm Darwish bedrift, har åbnet allerførste begrebet lageret af globalt berømte smykker særnavn, Pandora i Qatar, på Lagoona Mall.

Pandora smykker ,etableret i 1982 i København, Danmark, Pandora sigter mod at give piger på tværs af den planet, som har et univers af moderne, reel og hånd-færdig smykker til støtte viderebringe deres individualitet og levere deres personlige model til daglige liv.moderne og æstetisk oprettede lagre er placeret til stueetagen i deluxe indkøbscenter og bærer de mange seneste smykker linjer i Pandora; ligesom berømt hånd-færdig armbånd og populære charme, som modellen er mest anerkendt for.

Pandora charms ,butikken åbning blev lagt sammen med Pandoras hotteste foråret /Summer samling, der udfører hånd-færdig guld og sølv smykker fejrer feminin skønhed ved hjælp af en kontakt af rå skønhed. Pandora også udgivet sin nye halskæde linje strategi, der gør det muligt til blanding og matcher den klassiske og klassiske sammen med ren og vovemod.

Smykker pandora ,Bader al - Darwish, formanden for Darwish Holding sagde: "vi er glade for at indføre 1 fra verdens største smykker mærkenavne i Doha - med vægt på typografi og design, øverste kvalitet og individualitet. Vi har været selvbevidst, at Pandoras vil være temmelig meget vel modtaget med de Quatarsk seere. Denne nye milepæl er i overensstemmelse med Darwish Holding tilgang til give på din plads verdens mest fremtrædende gør."Thomas Bay, adm. direktør Panmeas smykker, greb franchisen og officiel distributør af Pandora smykker i Mellemøsten rapporterede:"vi er glade for at være i Lagoona Mall, specielt da den nye indkøbscenter kan være en eklektisk og radiant naturlige miljø med masser af globale mærker.

Pandora , Vi har været virkelig ophidset skal lykkes i ud til Fællesskaberne bosat i Qatar, også at indføre Pandoras særlige princippet til dem. "globale brand navnet har attained en overvældende eksistens inde smykker handelen runde planeten. Fordi sin fremkomst Pandora har designet feminin og tidløse smykker, som har været omfavnede ved kunder over hele verden for sin særprægede superior at fange life's uforglemmelige øjeblikke. Gennem en robuste og varige design formulering gør Pandora det muligt for kvinder i alle aldre til præcise deres individualitet og personlige model med utallige styling kombinationer fra den enorme markering af feminin høj kvalitet smykker.lige nu det vellykkede brand har udført verdensomspændende anerkendelse og er også repræsenteret i ekstra end tres seks lande i 6 kontinenter, og det har sine personlige massiv oprettelsen tjenester. Pandora vokser hurtigt, og det tager jorden ved storm med mere end ti, 000 smykker butikker rundt omkring på kloden, herunder omkring 700 Pandora mærkevarer princippet detailhandlere.

Tags

Relaterede