Smartlog v3 » modelsker » Mont blanc meisterstück
Opret egen blog | Næste blog »

modelsker

modelsker

Mont blanc meisterstück

6. Dec 2012 09:26, modelsker

Mont blanc starwalker, Videre gik jeg for jeg beroliget mig selv at jeg havde fuldført min instruktion, kitted mig ud med hver af udstyr og guide bøger og bookede hjælpelinjer ved hjælp af en respekteret corporation i Chamonix at tage os op på bjerget.

Mont blanc boheme, Alt blev sorteret, kit, fitness og nogen til at vise os vej.Vi stoppede natten inden for bjergbestigning hytte Albert på 2500m, bryde rejsen. Naturligvis fik traske og klatring os alle ophidset og skræmt med hvad vi var ved at prøve.

Mont blanc etoile,som du kender måske det ikke kunne vi klare aspekt var klimaet, der var utrolig unseasonal klima - selv om vi var i Chamonix bedst af bjergene havde over 6-8 meter ny sne. Odds havde været imod os.

Montblanc kuglepen,, men ikke desto mindre gik vi med vores guides til at undersøge den bedste måde til at udføre i bjergene og at vokse til acclimatised for højden. Vi lært så væsentligt - tips om hvordan at kravle op og falde, bruge ice akser til at forcere mure af is og gå utroligt langsomt op enorme ansigter dybe friske pulver sne med hver footstep we gled et par tommer som pulver kæmpede for at holde sammen.jeg generelt har sagt, at ikke jeg komfortabel med højder, så da vi skulle gå langs højderyggen fra Aiguille de Midi hvidbogen ud af situationer passer mig ganske effektivt. Første gang vi forsøgte det forandringens vinde 60-70 km forhindrede kørsel sne og hvide ud mig i at se visninger på hver side af højderyggen. Hjælpelinjerne besluttede, det var også usikre at fortsætte, så vi vendte tilbage.

Mont blanc meisterstück, På den anden prøve for at krydse højderyggen vind og sne var faldet i intensitet, men hvidbogen betingelser var stadig i fuld kraft. Så jeg kan ærligt sige, fik jeg ikke til at bestemme den fuldstændige virkning på 200 m drop til min korrekte eller 2000m drop til min venstre. Skam?så med mange nye sne, blæst, uforudsigelige vejr og betydelig lavine potentiale blev det besluttet ved vores guides til at justere udfordringen. Vi ville nu ascend Aiguille du Tour i 24 timer starter ved den bil park i bunden fra opstigning. Mens thans kunne ikke vises som skræmmende eller lige så vanskelig som oprindeligt forventet, kan jeg trygt sige, at klatre op til nål punkt på 3500m fra helt bunden efter hvilket hele vejen ned kan være en virkelig langsommelig måde.vi startede i flot solskin, alle insisterer og ondt fra vores praksis kører som vi har opbygget en rytme for opstigning.  

Tags

Relaterede