Smartlog v3 » modelsker » Min udfordring var at erhverve ud af min comfort zone og klatre mod toppen af ​​Mont Blanc
Opret egen blog | Næste blog »

modelsker

modelsker

Min udfordring var at erhverve ud af min comfort zone og klatre mod toppen af ​​Mont Blanc

19. Nov 2012 04:11, modelsker

Mont blanc danmark , Foran jeg gik jeg beroligede mig selv, at jeg havde udført hele min instruktion, kitted mig ud med alt det udstyr og vejledning bøger og booket guider via en pålidelig virksomhed i Chamonix til at tage os op på bjerget. Hver ting var ordnet, kit, fitness og en person til at vise os vejen.Da du kommer til at kende den del, vi ikke kunne styre var klimaet, der var forbløffende unseasonal vejr - da vi var i Chamonix den førende af bjergene havde i overskud på 6-8 meter ny sne.

Mont blanc starwalker , Oddsene var imod os.Aiguille du Tour i 24 timer, der begynder ved køretøjets park nederst i stigning. Mens dette muligvis muligvis ikke så skræmmende eller så udfordrende som oprindelig forventet, kan jeg roligt sige, at klatre op til nålespidsen på 3500m fra den ekstremt bund derefter hele vejen ned er normalt en meget lang vej.Vi startede i attraktive solskin, alt ondt og ondt fra vores praksis kører som vi opbygget en rytme for opstigning. Vi stoppede natten over inden for bjergbestigning hytten Albert på 2500m, bryde rejsen. Naturligvis traske og klatring fik os alle glade og skræmt med hvad vi havde været ved at prøve. Der var masser af drillerier på sovesalen som sovende på højde bringer ot snorken fra den roligste af mennesker i dag, alle 30 af dem.Alarmen gik ud på 4:00 om opstigning dag! 

Mont blanc etoile ,Men alligevel gik vi op med vores guider til at forstå, hvordan du kan arbejde inde i bjergene og vokse skal akklimatiseres for den højde.

Mont blanc , Vi lærte så meget - vejen til at klatre og falde, bruge isøkser at klatre vægge af is og den måde at gå utroligt langsomt op enorme flader af dyb nysne, med hver og fodtrin vi gled flere inches som pulver kæmpede for at holde fast i hinanden.

Mont blanc meisterstück ,Jeg har generelt udtalt, at jeg ikke er comfy med højder, så når vi var nødt til at gå langs højderyggen fra Aiguille de Midi det hvide ud situationer passer mig utroligt godt. Første gang vi forsøgte det de 60-70 kmph vind, fygende sne og hvid ud forhindrede mig i at se synspunkter på begge sider af din ryg. Hjælpelinjerne besluttet, at det var så godt farligt at fortsætte, så vi vendte tilbage. På andet forsøg på at krydse højderyggen vinden og sneen var faldet i intensitet, men det hvide ud situationer havde været alligevel i fuld kraft. Så jeg kan ærligt sige, jeg ikke fik at se den fulde effekt med den 200m fald til min egnet eller 2000m drop til venstre for mig. Skam?Så med hver af den nye sne, vind, uforudsigeligt klima og virkelig seriøs lavine prospektive blev det besluttet af vores guider til at ændre udfordring. Vi ville nu bestige 

Tags

Relaterede